Rapport fra St, Georg Hotell Luxor.

Har tatt et avbrekk fra solsenga ute i hagen ( 30 grader & sol) for å skrive noen ord i bloggen igjen.

Etter 2 døgn i Aswan, har vi seilt med elvebåt oppover Nilen til vi i går ankom Luxor. I Aswan besøkte blant annet Isis tempelet i Philae, hvor vi nøt soloppgangen kl 0600. Som dere forstår et det inget hvilehjem, vi hadde vekking kl 03.45, men besøket var absolutt verdt den tidlige vekkingen.

Blog ImageSjekket inn pa Nilen cruiseren hvor vi har nydt tilvarelsen ombord i luksusliv. Avbrutt av jevne stopp for tempelbesøk, har disee 3 dagene ladet opp batteriene vare etter en hektisk periode i Kairo & Aswan.

Blog ImageIdag var vi oppe for fuglene igjen, for a besøke Karnak tempelet for alle turistene kom, det var en flott opplevelse, og vi kom ut i morgensolen. Tilbake til hotellet for a innta frokost, og na har vi stort sett fri inntil vi drar pa flyplassen for å dra tilbake til Kairo for a tilbringe de siste dagene der.